Folasaga i mea tungsten: Su'esu'ega tele-dimensional o mea fou ma fa'aoga

Folasaga i mea tungsten: Su'esu'ega tele-dimensional o mea fou ma fa'aoga

Tungsten mea, faʻatasi ai ma a latou mea faʻapitoa faʻapitoa ma vailaʻau, ua avea ma se tasi o mea taua e faʻaleleia ai le atinaʻeina o tekonolosi faʻaonaponei, ma alamanuia. I lalo ifo matou te faʻaalia puupuu uiga ma faʻaoga autu o mea tungsten:

Tungsten Folasaga

Folasaga

Tungsten o se elemene uʻamea ma le faʻailoga W ma le numera atomic 74, o loʻo i totonu o le VIB vaega o le ono vaitau o le laulau faʻavaitaimi. O lona mea e tasi o se siliva-paʻepaʻe, uʻamea iila ma maualuga le maaa ma maualuga le liusua. E le pala e le ea i le vevela o le potu ma e mautu mea tau vailaau. E masani ona faʻaaogaina e fai ai filaments maualuga-saosaoa tipi uʻamea uʻamea, ma superhard molds, ma o loʻo faʻaaogaina foi mo meafaifaʻaili mata ma mea tau vailaʻau.

Faʻaaogaina o Mea Tungsten

-Aerospace fanua

I totonu o le aerospace, o mea tungsten ua avea ma mea autu mo le gaosiga o afi afi ma vaega vaʻa vaʻalele ona o le maualuga o le maualuga o le vevela. O le malosi maualuga ma le vevela o le tungsten alloys e mautinoa ai le saogalemu ma le faʻamaoni o vaalele i lalo o tulaga ogaoga.

-Tekinolosi faaeletonika

I le matata o tekinolosi faʻaeletoroni, o le maualuga o le faʻafefeteina ma le lelei o le faʻaogaina o mea tungsten e avea ma mea e sili ona fiafia i ai mo le gaosiga o mea eletise eletise maualuga. O le faʻaogaina o le uaea tungsten i faʻamau eletise ma faʻaulu X-ray o loʻo faʻaalia ai lona faʻaogaina lautele i le matata o tekinolosi faʻaeletoroni.

-Masini fa'afoma'i

O le biocompatibility ma le corrosion resistance o mea tungsten e avea ma filifiliga lelei mo le gaosiga o mea faʻapipiʻi ma masini faʻafomaʻi. O nei uiga o le tungsten faʻamautinoa le tumau umi ma le saogalemu o masini faʻafomaʻi.

-Atiae malosi

I le tulaga o le atinaʻeina o le malosi, o le maualuga o le vevela ma le faʻafefeteina o mea tungsten e avea ai ma mea taua i tekinolosi faʻamalosi. O le faʻaaogaina o le tungsten i le gaosiga o le malosi faaniukilia ma le la e faʻaalia ai lona gafatia i le malosiaga.

O le mea lea, o le lumanaʻi o mea tungsten e tumu i avanoa e le gata. E ala i le faʻaauauina o tekonolosi faʻafouina ma le faʻalauteleina o le faʻaogaina, o mea tungsten o le a faʻaauau pea ona faia a latou matafaioi tulaga ese i tekinolosi faasaienisi, ma alamanuia, e taʻitaʻia ai i tatou i se lumanaʻi lumanaʻi.

BAOJI WINNERS METALS CO., LTD. faʻaaogaina tekonolosi gaosiga faʻapitoa e faʻamautinoa ai le maualalo o le malosi ma le maualalo o le gaosiga i le gaosiga o mea tungsten, lea e fetaui ma tulaga o le siosiomaga o le lalolagi.

Matou te tulimatai atu i le suʻesuʻeina o avanoa e le iʻu o mea tungsten faʻatasi ma paʻaga i le lalolagi atoa ma saofagā i le atinaʻeina gafataulimaina o tagata soifua. Mo nisi faʻamatalaga e uiga i mea tungsten pe afai e te fiafia i a matou oloa, faʻamolemole faʻafesoʻotaʻi matou.


Taimi meli: Iuni-19-2024